De Code Van De Krijger

,

De code van de spirituele krijger is een bijzondere vorm van spirituele ontwikkeling, die de auteur opnieuw toegankelijk heeft gemaakt voor beoefening in de moderne samenleving. Hoewel het beoefenen van de edele vechtkunst en zwaardwerk een belangrijk onderdeel van dit Pad vormen, gaat het in eerste instantie om meditatie en het ontwikkelen van diepere levenswaarden als vrede, inzicht, begripsvermogen, liefde en kosmisch bewustzijn. De 365 aforismen in dit mooie en compact vormgegeven boekwerk vormen met elkaar een praktische gids voor het dagelijks leven, maar kunnen ook worden gebruikt in tijden van geestelijke nood en onbalans. De lezer kan elke dag op een ander aforisme mediteren of een tijdlang op dezelfde.

USD,$9.95

De code van de spirituele krijger is een bijzondere vorm van spirituele ontwikkeling, die de auteur opnieuw toegankelijk heeft gemaakt voor beoefening in de moderne samenleving.

Hoewel het beoefenen van de edele vechtkunst en zwaardwerk een belangrijk onderdeel van dit Pad vormen, gaat het in eerste instantie om meditatie en het ontwikkelen van diepere levenswaarden als vrede, inzicht, begripsvermogen, liefde en kosmisch bewustzijn. De 365 aforismen in dit mooie en compact vormgegeven boekwerk vormen met elkaar een praktische gids voor het dagelijks leven, maar kunnen ook worden gebruikt in tijden van geestelijke nood en onbalans. De lezer kan elke dag op een ander aforisme mediteren of een tijdlang op dezelfde.

Weight 0.55 lbs
Dimensions 228 × 152 × 10 mm
Author

Imre Vallyon

Publisher

Edition

First Edition

Publication Date

2012

Dimensions

Book Format

Pages

Language

Dutch/Nederlands

ISBN

978-0-909038-66-3